Ihan oikeaa ja itse tehtyä ruokaa.

Valmistamme aina puhdasta ruokaa aidoilla mausteilla ja liemillä – ilman lisäaineita. Käytämme ruoanvalmistuksessa myös luonnonmukaisia rasvoja, kuten oikeaa voita, kermaa sekä hyvälaatuisia kasviöljyjä. Kaiken ruoan valmistamme käsityönä alusta loppuun. Pyrimme tekemään tavanomaista suomalaista kotiruokaa.

Ravintola SATO tarjoaa lähellä tuotettua, itse tehtyä, tuoretta ja terveellistä oikeaa ruokaa. Ravintola palvelee asiakkaita Harjavallassa; osoitteessa Harjavallankatu 14, hotelli Marilynin yhteydessä. Aamiainen on katettuna arkisin klo: 6:00 – 9:00. Lounasbuffet on arkisin klo: 10:30 – 14:00. Ravintola SATO:n kautta järjestyy myös catering-, kokous- ja juhlapalvelut erilaisille ryhmille.

Viikon lounas

Harjavalta: Sato

Maanantai 16.10

Tex-mex jauhelihavuokaa L.G.
Bataattia ja perunaa M.G
Tomaattinen papupaistos M.G.
Kookos-linssi-limekeitto M.G.
Aurinkokiisseli M.G.


Tiistai 17.10

Vindaloo kanacurry L.G.
Riisiä M.G.
Kikhernepyörykät M.
Jogurttidippiä L.G.
Porkkana-bataattikeitto L.G.
Mangolassi L.G.


Keskiviikko 18.10

Feta-jauhelihamureketta ( saatavilla gluteenittomana )
Pippuri-juustokastiketta L.G.
Yrttipaahdettua perunaa M.G.
Pähkinäinen possuwok M.
Palsternakkakeitto L.G.
Puolukkapiirakkaa L


Torstai 19.10

Possun leikkeitä paprikakastikkeessa L.G.
Kermaperunaa L.G.
Kasvislasagne L.
Creme parisienne keitto L.G.
Vaniljakiisseli ja marjoja L,G


Perjantai 20.10

Hampurilaisbuffet

Maukkaita durum sämpylöitä M.
Itsetehdyt hampurilaispihvit M.G.
Ranskalaisia M.G
Runsaasti herkullisia täytteitä ja itsetehtyjä kastikkeita
Lohikeittoa L.G.
Kinuski-uuniomenoita L,G

 

Tulosta viikon lounaslista

Chicken Crop