Ihan oikeaa ja itse tehtyä ruokaa.

Valmistamme aina puhdasta ruokaa aidoilla mausteilla ja liemillä – ilman lisäaineita. Käytämme ruoanvalmistuksessa myös luonnonmukaisia rasvoja, kuten oikeaa voita, kermaa sekä hyvälaatuisia kasviöljyjä. Kaiken ruoan valmistamme käsityönä alusta loppuun. Pyrimme tekemään tavanomaista suomalaista kotiruokaa.

Ravintola SATO tarjoaa lähellä tuotettua, itse tehtyä, tuoretta ja terveellistä oikeaa ruokaa. Ravintola palvelee asiakkaita Harjavallassa; osoitteessa Harjavallankatu 14, hotelli Marilynin yhteydessä. Aamiainen on katettuna arkisin klo: 6:00 – 9:00. Lounasbuffet on arkisin klo: 10:30 – 14:00. Ravintola SATO:n kautta järjestyy myös catering-, kokous- ja juhlapalvelut erilaisille ryhmille.

Viikon lounas

Harjavalta: Sato

Ruokalista viikko 38

Lounas arkisin klo 10.30 - 14.00. Lounaan hinta 9,50€, keittolounas 7,50€.

Maanantai 17.9

Kananpoikaa savupaprikakastikkeessa L.G.
Riisiä M.G.
Kesäkurpitsavuokaa L.G.
Lihakeittoa M.G.
Marjakiisseli & vaniljavaahtoa M.G / L.G.

Tiistai 18.9

Mureaksi haudutettua pippuripossua L.G.
Karamellisoitua sipulia M.G.
Keitettyä perunaa M.G.
Halloum-broilervuoka G.
Tuoretomaatti-porkkanakeitto L.G.
Hedelmäsalaattia M.G.

Keskiviikko 19.9

Cheddar-lihapullat tomaatti-jogurttikastikkeessa
Paahdettua perunaa M.G.
Nasi Goreng -kasvis M.G.
Appelsiini-linssikeitto ja krutonkeja L.
Sitruunapiirakkaa L

Torstai 20.9

Grillipihvi M.G.
Sienivoi VL.G.
Peruna-juurespyree L.G.
Kylmäsavulohipasta L.
Sellerikeittoa L.G.
Uunivanukasta ja mansikkahilloa L.G.

Perjantai 21.9

Saton itsetehytä kebabia M.G.
Mausteisia itsetehtyjä piiraita L.
Valkosipulikastiketta L.G.
Chilikastiketta M.G.
Lohikeittoa L.G.
Kinuski-puolukkamousse L.G.

Tulosta viikon lounaslista

Chicken Crop