Ihan oikeaa ja itse tehtyä ruokaa.

Valmistamme aina puhdasta ruokaa aidoilla mausteilla ja liemillä – ilman lisäaineita. Käytämme ruoanvalmistuksessa myös luonnonmukaisia rasvoja, kuten oikeaa voita, kermaa sekä hyvälaatuisia kasviöljyjä. Kaiken ruoan valmistamme käsityönä alusta loppuun. Pyrimme tekemään tavanomaista suomalaista kotiruokaa.

Ravintola SATO tarjoaa lähellä tuotettua, itse tehtyä, tuoretta ja terveellistä oikeaa ruokaa. Ravintola palvelee asiakkaita Harjavallassa; osoitteessa Harjavallankatu 14, hotelli Marilynin yhteydessä. Aamiainen on katettuna arkisin klo: 6:00 – 9:00. Lounasbuffet on arkisin klo: 10:30 – 14:00. Ravintola SATO:n kautta järjestyy myös catering-, kokous- ja juhlapalvelut erilaisille ryhmille.

Viikon lounas

Harjavalta: Sato

Maanantai 11.12

Possun fileetä pippurikastikkeessa L.G.
Kermaperunaa L.G.
Mustamakkarapyttipannu M.
Puolukkahilloa M.G.
Siskonmakkarakeittoa M.G.
Marjakiisseli ja vaniljavaahtoa M.G / L.G.


Tiistai 12.12

Savulohitäytteiset silakkapihvit L.
Perunamuusia L,G
Kasvisgratiini L.G.
Gulassikeitto M.G.
Kaura-omenapaistos L.


Keskiviikko 13.12

Broileria tomaatti-jogurttikastikkeessa L,G
Paahdettua riisiä M,G
Tex-mex lasagne L.
Bataatti-kookoskeitto M.G.
Mangolassi L.G.


Torstai 14.12

Lehtipihvi M.G.
Maustevoita L.G.
Lohkoperunat M.G.
Avokado-mozzarellawrapit
Taco-dippi L.G.
Borssikeitto M.G.
Mansikkarahka L.G.


Perjantai 15.12

Hampurilaisbuffet

Maukasta durum sämpylää M.
Itsetehdyt hampurilaispihvit M.G.
Ranskalaisia M.G.
Maukkaat kastikkeet ja runsaasti täytevaihtoehtoja
Lohikeitto L.G.
Suklaa-appelsiinimousse L.G.

Tulosta viikon lounaslista

Chicken Crop