Ihan oikeaa ja itse tehtyä ruokaa.

Valmistamme aina puhdasta ruokaa aidoilla mausteilla ja liemillä – ilman lisäaineita. Käytämme ruoanvalmistuksessa myös luonnonmukaisia rasvoja, kuten oikeaa voita, kermaa sekä hyvälaatuisia kasviöljyjä. Kaiken ruoan valmistamme käsityönä alusta loppuun. Pyrimme tekemään tavanomaista suomalaista kotiruokaa.

Ravintola SATO tarjoaa lähellä tuotettua, itse tehtyä, tuoretta ja terveellistä oikeaa ruokaa. Ravintola palvelee asiakkaita Harjavallassa; osoitteessa Harjavallankatu 14, hotelli Marilynin yhteydessä. Aamiainen on katettuna arkisin klo: 6:00 – 9:00. Lounasbuffet on arkisin klo: 10:30 – 14:00. Ravintola SATO:n kautta järjestyy myös catering-, kokous- ja juhlapalvelut erilaisille ryhmille.

Viikon lounas

Sampo Rosenlew

Maanantai:
Perinteinen jauhelihakastike  L. G.
Kalapuikot, kermaviilikastike L.
Perunamuusi L. G.
Pinaattikeittoa ja kananmunaa L. G.

Tiistai:
Kanaa ja kasviksia vihreässä currykastikkeessa L. G.
Jasminriisi L. G.
Kinkku-Perunavuoka L. G.
Jauhelihakeitto L. G.

Keskiviikko:
Pekonilla täytettyä porsaanfilettä L. G.
Yrtti-Kermaperunat L. G.
Paahdetut Kasvikset L. G.
Paprikakeitto L. G.

Torstai:
Lihapullat, Kermakastike, Puolukkahillo L. G.
Keitetyt Perunat L. G.
Kana-Ananaspasta L.
Hernekeitto L. G.
Pannukakku L. G.

Perjantai:
Kebab Buffet:
Kebabia, erillaisia kastikkeita ja lisukkeita L. G.
Borssikeitto, Smetana L. G.

 

Tulosta viikon lounaslista

Chicken Crop