Ihan oikeaa ja itse tehtyä ruokaa.

Valmistamme aina puhdasta ruokaa aidoilla mausteilla ja liemillä – ilman lisäaineita. Käytämme ruoanvalmistuksessa myös luonnonmukaisia rasvoja, kuten oikeaa voita, kermaa sekä hyvälaatuisia kasviöljyjä. Kaiken ruoan valmistamme käsityönä alusta loppuun. Pyrimme tekemään tavanomaista suomalaista kotiruokaa.

Ravintola SATO tarjoaa lähellä tuotettua, itse tehtyä, tuoretta ja terveellistä oikeaa ruokaa. Ravintola palvelee asiakkaita Harjavallassa; osoitteessa Harjavallankatu 14, hotelli Marilynin yhteydessä. Aamiainen on katettuna arkisin klo: 6:00 – 9:00. Lounasbuffet on arkisin klo: 10:30 – 14:00. Ravintola SATO:n kautta järjestyy myös catering-, kokous- ja juhlapalvelut erilaisille ryhmille.

Viikon lounas

Sampo Rosenlew

Sampo-Rosenlew vko 46

MAANANTAI
Massaman curry L.G.
Jasmiiniriisi L.G.
Pyttipannu L.G.
Pinaattikeitto & kananmunat L.G.

TIISTAI
Karjalanpaisti L.G.
Perunamuusi L.G.
Punajuuri-aurapaistos L.G.
Kanakeitto L.G.

KESKIVIIKKO
Hawaijin leike L.(G.)
Valkosipulikermaperunat L.G.
Pasta carbonara L.
Nakkikeitto L.G.

TORSTAI
Paahdettu possun filee omenakastikkeessa L.G.
Keitetyt perunat L.G.
Uunijuurekset L.G.
Hernekeitto L.G.
Pannari, hillo, kermavaahto, kinuski

PERJANTAI
PFC, Pori Fried Chicken L.(G.)
Paprikariisi L.G.
Kebabkiusaus L.G.
Kasvissosekeitto L.G.

Tulosta viikon lounaslista

Chicken Crop